page_banner

Ako udržiavať sklenené bongy čisté zaisťuje lepšiu chuť fajčenia

Špinavý sklenený bong je zdravotnou hrozbou a tiež môže zanechať zlý dojem, ak fajčíte spoločensky. Táto jednoduchá a účinná metóda funguje vždy.Ak sa chcete vyhnúť lepkavým zvyškom na prstoch, môžete si pred začatím týchto krokov nasadiť jednorazové rukavice.

1. Vyberte misku a naparovací kôš, namočte misku a rukoväť s liehom na čistenie.
2. Včas vylejte starú vodu.
3. Naplňte bong izopropylalkoholom.Nalejte izopropylalkohol do hornej časti bonga.Použite asi 16 uncí, v závislosti od veľkosti bonga, alebo len toľko, aby ste bong naplnili do polovice alkoholom.
4. Do skúmavky pridajte soľ.Táto soľ pomáha jemne drhnúť vnútro bonga, aby sa odstránila živica.
5. Namočte na 30 minút.Alkoholovú zmes nechajte s bongom odležať asi 30 minút.Tento krok nie je vždy potrebný, v závislosti od toho, ako je bong špinavý.
6. Opláchnite bong teplou vodou a mydlom.Pred použitím je najlepšie z bonga odstrániť všetok alkohol a soľ, najmä preto, že alkohol je horľavý.
7. Pomocou čističa rúrok zotrite všetku živicu prilepenú na drieku ventilu.Opláchnite ju horúcou vodou a nechajte ju úplne vyschnúť, než ju naplníte kanabisom.

Budete môcť ochutnať chuťový profil vášho kanabisu efektívnejšie a čistenie bonga časom zvýši aj životnosť a hodnotu bonga. Stačí to vyskúšať.


Čas odoslania: 16. mája 2023

Nechajte svoju správu